Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Jogi nyilatkozat

A jelen honlapon megjelenő információk és csatolmányok kizárólag általános tájékoztató jellegűek. Jogilag releváns helyzetekben a jogszabályok hivatalos szövege az irányadó és az egyes ügyekben professzionális tanácsadás szükséges. Nem vállalunk felelősséget a jelen honlapon szereplő információk esetleges hibájáért vagy azért, hogy bárki ezen információkra támaszkodva cselekszik vagy bármely cselekvéstől tartózkodik.

A rendelkezésünkre bocsátott bármely személyes adatot csak a jogszabályoknak megfelelően, az adatkérésnél meghatározott célra használjuk fel, azt harmadik személyek részére nem adjuk át.

Erről a weblapról más weblapokra is el lehet jutni. Ezen weblapok tartalmáért és az ott biztosított adatvédelemért nem vállalunk felelősséget.

A hozzánk érkezett e-maileket ezzel ellentétes kérés hiányában e-mailben válaszoljuk meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az e-mail kommunikáció során a közlés eredetisége és bizalmassága nem biztosított. E-mail formájában megtett nyilatkozatainknak csak akkor van jogi hatálya, amennyiben a nyilatkozatot levélben vagy telefaxon megismételjük.

A Gyarmathy&Partners a Dr. Gyarmathy és Társai Könyvvizsgáló, Gazdasági és Adótanácsadó Kft., (bejegyezte a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, cégjegyzékszám: 01-09-569823) székhely: 1136 Budapest, Tátra u. 12/B. és a Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda Budapest, Tátra u. 12/B. közötti együttműködésre utaló név. A Dr. Gyarmathy és Társai Könyvvizsgáló, Gazdasági és Adótanácsadó Kft. és a Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda egymástól független jogi személyek, nem felelősek egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

Dr. Hajdu Balázs a Budapesti Ügyvédi Kamara, dr. Zima Anikó és dr. Deák Tibor a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara tagjai.

A Gyarmathy&Partners a független könyvvizsgáló társaságokból illetve ügyvédi irodákból álló DFK International szervezet független tagja. A DFK International nem nyújt professzionális szolgáltatásokat. Sem a DFK, sem annak tagjai nem felelősek egymás cselekedeteiért vagy mulasztásaiért.

A szerzői jogok a Gyarmathy&Partners-t illetik, amennyiben más szerző nincs feltüntetve.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisers


Dr. Gyarmathy és Társai Kft.

H-1136 Budapest Tátra u. 12/B.

Telefon: (36-1) 349 2954

E-mail: office@gyarmathy.hu
 

 

Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

H-1136 Budapest Tátra u. 12/B.

Telefon: (36-1) 236 0856

E-mail: law@gyarmathy.hu