Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Nemzetközi minőség

DFK - Kiváló minőségű szolgáltatások Magyarországon

A globális élvonalba tartozó, többszörösen díjnyertes DFK International nemzetközi szervezetben fennálló tagságunk révén naprakész ismeretekkel rendelkezünk a nemzetközi gyakorlat valamint a legújabb gazdasági trendek terén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a problémákat ne csak kezeljük, hanem kialakulásukat előre észleljük és megelőzzük.

A DFK tagirodák

A DFK tagirodák független könyvvizsgáló cégek, üzleti tanácsadók és ügyvédi irodák, amelyek világszerte összesen több mint 400 irodával valamint 6500 munkatárssal működnek és nemzetközileg kimagasló minőségű szolgáltatásokat nyújtanak.

A DFK folyamatosan felügyeli a tagirodák minőségellenőrzését, amely garancia arra, hogy a DFK tagirodák a világ minden táján azonos színvonalú szolgáltatással álljanak az ügyfelek rendelkezésére.

A DFK tagirodák közös mottója, hogy hatékony, gyors és költségtakarékos megoldások révén segítsék elő ügyfeleik célkitűzéseinek megvalósítását.

A DFK szervezetről további információ a www.dfk.com weboldalon található. A DFK-val kapcsolatos kérdések felmerülése esetén szívesen adunk további tájékoztatást.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk