Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Magasszintű szaktudás, nemzetközi tapasztalat

Alapító partnereink 1997-ben egy nagy nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég vezető munkatársai köréből kerültek ki. Jelenleg partnereink immár több korosztályt képviselnek. Széleskörű szaktudással rendelkeznek és alaposan ismerik a nemzetközi vállalkozások működése során nap mint nap felmerülő kihívásokat.

Tóthné Hegyes Ildikó

Közgazdász
Bejegyzett könyvvizsgáló
Bejegyzett adószakértő

ildiko.tothne@gyarmathy.hu

Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte, majd okleveles adótanácsadói és okleveles könyvvizsgálói szakképesítést szerzett. Széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkezik a pénzügyi, gazdasági számítások illetve az elemzés, tervezés területén.


Dr. Hajdu Balázs

Ügyvéd

balazs.hajdu@gyarmathy.hu

A budapesti ELTE Állam- és Jogtudományi Karának elvégzését követően több év szakmai gyakorlatot szerzett egy nemzetközi ügyvédi irodánál, ahol elsősorban külföldi nagyvállalatok részére tevékenykedett tanácsadóként és jogi képviselőként. Ezt követően egy multinacionális cégnél helyezkedett el jogi igazgatóként. Ügyvédként széles ügyfélkört képvisel a Magyarországon működő nemzetközi cégek köréből, szakterülete elsősorban a kereskedelmi, gazdasági és cégjog valamint a munkajog.


Hesz Pál

Közgazdász
Bejegyzett könyvvizsgáló
Bejegyzett adószakértő

pal.hesz@gyarmathy.hu

Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte, majd 13 évi tapasztalatot szerzett egy neves nemzetközi közös vállalat pénzügyi igazgatójaként. Nemzetközi és belföldi cégeknél 1998 óta dolgozik könyvvizsgálóként. Széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkezik a cégek belső ellenőrzése, a controlling és a számvitel területén.


Dr. Zima Anikó

Ügyvéd
Közgazdasági szakokleveles jogász

aniko.zima@gyarmathy.hu

Tanulmányait a JATE Állam- és Jogtudományi Karán végezte, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett másoddiplomát. Ezt követően a Potsdami Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem közös szervezésében német- és Európai Uniós jogi tanulmányokat folytatott. Szakmai pályafutását a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kezdte, majd ügyvédként kezdett dolgozni. Németországban, Düsseldorfban egy ügyvédi irodában szerzett további gyakorlatot. Fő szakterülete a gazdasági, a társasági és a munkajog.


Dr. Deák Tibor

Ügyvéd
Közgazdasági szakokleveles jogász

tibor.deak@gyarmathy.hu

A JATE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, ezt követően a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem posztgraduális képzését végezte el. Pályafutását a közigazgatásban kezdte, a Bankfelügyeleten, majd vezető beosztásban önkormányzatnál dolgozott. Ügyvédként elsősorban cégek képviseletét látja el, azaz szakterülete a gazdasági, társasági jog, emellett EU-joggal és munkajoggal is foglalkozik.


Tóth-Keszei Júlia

Mérlegképes könyvelő
Okleveles adótanácsadó

julia.keszei@gyarmathy.hu

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán végezte, majd mérlegképes könyvelői és okleveles adótanácsadói szakképesítést szerzett. Széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkezik külföldi cégek magyarországi leányvállalatainak könyvelése, adótanácsadása területén.
Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisers