Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatásainkat azoknak a nemzetközi vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem kívánnak saját magyarországi székhelyet fenntartani. Az állandó, cégbíróságon bejegyzett székhely kiegészítő, exkluzív szolgáltatás azon ügyfeleink számára, akik részére adótanácsadási, könyvelési illetve outsourcing szolgáltatásokat nyújtunk.

Bizonyos esetekben az újonnan alapított magyar leányvállalatoknak ideiglenes székhelyre van szüksége. Ilyen esetekben a székhelyszolgáltatáson túlmenően az alapítás és a cégbejegyzés teljes jogi, adóügyi és számviteli folyamatát elintézzük.

Standard székhelyszolgáltatás

Hivatalos üzleti címet nyújtunk ügyfeleink részére Budapest központi részén, koordináljuk a hivatalos ügyeket és továbbítjuk a levelezést a cég számára. Angolul vagy németül is vállaljuk a kommunikációt ügyfeleinkkel.

Prémium székhelyszolgáltatás

A prémium székhelyszolgáltatás keretében az Ön részére érkező telefonhívások angolul vagy magyarul kerülnek megválaszolásra az Ön cége nevében. A fentieken túl opcionális rendszerben lehetőség van tárgyaló bérlésére és irodai szolgáltatások igénybevételére egy modern irodaházban.

Ezt az opciót a standard székhelyszolgáltatásunk kiegészítéseként ajánljuk, elsősorban azon cégek részére, amelyeknek alkalmanként szükségük van tárgyalókra és irodahelyiségekre.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bemutathassuk Önnek az Ön igényeinek legjobban megfelelő megoldást!

Írjon nekünk az info@gyarmathy.hu címre

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy székhelyszolgáltatást nem nyújtunk különálló szolgáltatásként, hanem az csak professzionális megoldásaink szerves részeként áll rendelkezésre, ideértve az adótanácsadást, a jogi szolgáltatásokat, a könyvelést és az outsourcingot.

 Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk