Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Doing Business in Hungary

Cégalapítás Magyarországon: Hasznos információk

A Magyarországon telepedni kívánó külföldi vállalkozások részére készítettünk egy angol nyelvű tájékoztatót a gazdasági keretfeltételekben történő eligazodás megkönnyítésére.  A tájékoztató tömör és áttekinthető formában tartalmazza a céglapításkor figyelembe veendő legfontosabb szempontokat. Így összefoglalásra kerültek az egyes cégformák sajátságai, a cégbejegyzési eljárás menete, továbbá a cégek működéséhez szükséges legfontosabb adózási kérdések.

Tekintve, hogy a külföldi vállalkozások számára magyarországi üzleteik lebonyolításához nem minden esetben szükséges állandó magyarországi gazdasági jelenlét,  tájékoztatónk utal a kettős adóztatási egyezményekre, a távértékesítés szabályaira továbbá az ÁFA bejelentkezés lehetőségére is.

A fentiekről szóló leírást angol nyelven a „Doing Business in Hungary”  tájékoztatónk tartalmazza. 

A magyarországi befektetésekkel kapcsolatos adózási információkról bővebben weboldalunk angol nyelvű verziójában olvashat.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk