Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Értékteremtés, partnerek, közösségek támogatása

Kollektívánk kimagasló szakértelemmel és sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező könyvvizsgálókból, ügyvédekből, közgazdászokból és adótanácsadókból áll. A különböző szakmai háttérrel rendelkező kollégák közös munkavégzése során hatékony, interdiszciplináris eredményeket érünk el ügyfeleink részére.

Partnerek

Célkitűzésünk, hogy hatékony és célirányos megoldások biztosításával olyan értékeket teremtsünk, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink vállalkozásának sikeréhez.

Alapító partnereink 1997-ben egy nagy nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég vezető munkatársai köréből kerültek ki. Jelenleg partnereink immár több korosztályt képviselnek. Széleskörű szaktudással rendelkeznek és alaposan ismerik a nemzetközi vállalkozások működése során nap mint nap felmerülő kihívásokat.

Közösségek támogatása

Aktívan támogatjuk azokat a célokat, amelyek a társadalmi közösségek és élettereik fejlődését szolgálják. Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott közcélú szervezetek segítésével eredményesen hozzájárulunk a társadalom pozitív fejlődéséhez.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk