Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Swiss Desk

Ügyfeleink kiemelkedő minőségű kiszolgálása mellett fontos számunkra irodánk nemzetközi kapcsolatainak ápolása. Svájci képviseleti irodánk biztosítja jelenlétünket a nemzetközi üzleti élet egyik fontos központjában, és lehetővé teszi optimális elérhetőségünket Magyarországon kívülről is.

Svájc a világ egyik legversenyképesebb üzleti helyszíne. A szabad piacgazdaságon alapuló gazdaságpolitika és a helyi bankok által biztosított alacsony finanszírozási költségek különösen vonzóvá teszik Svájcot a nemzetközi vállalkozások számára. Stabil gazdasági és jogrendszere révén Svájc nemcsak a globálisan aktív vállalatok központi üzletvezetésének ideális helyszíne, hanem a más piacokra, így a Magyarországra történő terjeszkedés vonatkozásában is. A hosszú távú és fenntartható beruházások sikeréhez hozzájárul az ország stabilitása és semlegessége.

Magyarország hagyományosan a svájci vállalatok harmadik legfontosabb kereskedelmi partnere Közép-Európában, Lengyelország és a Cseh Köztársaság után. A Svájc és Magyarország közötti kereskedelmi kapcsolatokatban meghatározó szerepe van az iparágak közötti és a vállalatcsoportokon belüli árucserének, különösen a gép- és villamosipari ágazatban. A Magyarországon működő több mint 900, összesen 29 ezer főt foglalkoztató svájci vállalat átlagos éves árbevétele több mint 5 milliárd CHF.

 

Wir beraten Sie gerne auf Deutsch!

Kapcsolat:
swissdesk@gyarmathy.hu
+41 31 839 7059

 Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk