Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Iparágak, nemzetközi ügyfelek, esettanulmányok

Ügyfeleink célkitűzései és prioritásai fontosak számunkra. Lényegesnek tartjuk a rendszeres kapcsolattartást és konzultációt. Célunk a közvetlen és ügyfélorientált kommunikáció, a produktív és előretekintő eredemények elérése.

A vállalkozás mérete nem befolyásolja szolgáltatásaink minőségét: ugyanazzal a lelkesedéssel és ügyfeleink céljait szem előtt tartva dolgozunk a középméretű és a nagy cégeknek egyaránt.

Nemzetközi ügyfelek

Ügyfeleink többsége Európában és a tengerentúlon bejegyzett társaság magyarországi leányvállalata. Ezen kívül magyar tulajdonosi körrel rendelkező társaságokat illetve magánszemélyeket szolgálunk.

Ügyfeleink elsősorban nemzetközileg tevékenykedő ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek.

Esettanulmányok

Esettanulmányainkban néhány példán keresztül betekintést nyújtunk a napi munkák során születő hatékony, multidiszciplináris megoldásokba.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk