Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

Szolgáltatásaink: könyvvizsgálat, adótanácsadás, outsourcing, jog

Könyvvizsgálat

A pénzügyi beszámolók megbízhatóságának ellenőrzése könyvvizsgálói munkánknak csak egy részét képezi. Célkitűzésünk egyúttal a vizsgálat eredményeinek elemzésével olyan következtetések levonása, amelyek elősegítik a vállalkozás hatékonyságának növelését. A pénzügyi év során ügyfeleinkkel rendszeresen tartjuk a kapcsolatot személyes konzultációk, valamint a vezetők tájékoztatása keretében.

Adótanácsadás

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a külföldi cégeknél és magyar leányvállalataiknál felmerülő adózási kérdésekben. Készséggel segítünk magyar illetve nemzetközi adótanácsadással, továbbá a szükséges adóbevallások teljeskörű elkészítésével.

Számvitel és könyvelés

Számviteli szolgáltatásaink igazodnak ügyfeleink igényeihez: néhány ügyfelünk tartósan kiszervezi hozzánk könyvelését, míg mások számviteli tanácsadást igényelnek. Igény esetén ajánlásokat adunk az IAS, IFRS vagy US GAAP kérdésköreihez kapcsolódóan is.

Gazdasági jogi szolgáltatások

Ügyvédi irodánk társaságok jogi képviseletére szakosodott. Emellett pénzügyileg független magánszemélyek részére képviseletet és tanácsadást is vállalunk vagyonjogi ügyekben.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisersAkkreditációk